24.
Štvrtok
Október 2024
Zoznam článkov
V tejto sekcii nájdeš všetky články, ktoré som doposial pridal. Použi menu naľavo kde si môžeš články zobraziť podľa kategórie, alebo kľúčových slov.
Október 2021
12:30
31.
0
Presne tak! Sme leniví, len odučíme aby sme to mali z krku a po zvyšok dňa si váľame šunky. Vytvorených obrazov o učiteľoch je veľmi veľa. Bohužiaľ, nie však veľmi lichotivé. Týmto článkom by som však chcel poznamenať, že hádzať všetko do jedného vreca nemá význam a miešať nepoužiteľné s použiteľným. Už sa naučte separovať!
September 2021
10:34
25.
0
Otvorený článok!
Aktualizovaný!
Pri vyučovaní človek pravidelne narazí na rôzne hlášky žiakov, nad ktorými sa zasmejem, zastaví sa mi rozum alebo ma doženú do situácie kedy nemilosrdne capnem písomku so zaslúženým záznamom v registri žiackej knižky.
Marec 2021
14:46
20.
0
Otvorený článok!
Zatiaľ bez zmeny
Mnohí z vás sa isto dostali k ovociu známe ako avokádo. I keď by som to skôr prirovnal k zelenine ale súdiť nebudem, tak isto ako rajčiaky, ktoré sú ovocím. Prečo si však nespraviť radosť z netradičnej izbovky? Ukážem spôsoby, ktorými si môžeme stromček vypestovať a ako sa oň starať.
Marec 2021
02:37
16.
0
Otvorený článok!
Zatiaľ bez zmeny
Poznáme ich aj ako sladké zemiaky. Ale so zemiakmi toho veľmi spoločné nemajú. Vonku je síce ešte chladno ale zimné mesiace sú ideálne na predpestovanie priesad. Ako nato? Poďme nato!
Cookie na stránke
Stránka pre svoje fungovanie používa súbory Cookie, ktoré sú potrebné na správny beh. Nezbierajú sa však žiadne tvoje osobné údaje ani štatistiky, ktoré by mohli byť zneužité. Používaním stránky dávaš automaticky súhlas pre ich používanie.
Novinky e-mailom
Na tejto funkcii sa pracuje. Bude prístupné neskôr!
Nechceš aby ti unikli nové udalosti ako Novinky, články a fotografie? Stačí zadať e-mailovú adresu, na ktorú ti zašlem potvrdzovací e-mail, že si skutočne želáš zasielať novinky a si to ty. Odber je možné kedykoľvek zrušiť kliknutím v e-maile na odkaz.
Copyright © 2018 - 2021. Autor stránky, designu a obsahu: Martin Šimek.
Zdielanie obsahu je povolené. Avšak kopírovanie, upravovanie a rozširovanie obsahu (hlavne fotografií, médií) len s mojím súhlasom.